Menu

VALENTÝNSKÉ MENU




PŘEDKRM / STARTER

TATARÁK Z LOSOSA, CITRUSOVÁ MAJONÉZA, GRANÁTOVÉ JABLKO, KERBLÍKOVÝ OLEJ, FENYKLOVÝ CHIPS
SALMON TARTARE WITH CITRUS MAYO, POMEGRANATE, CHERVIL OIL, FENNEL CHIPS
280,- / 12.20€


HLAVNÍ CHOD / MAIN COURSE
GRILOVANÉ FILETY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, BYLINKOVÉ MÁSLO, GLAZOVANÉ ŽAMPIONY V KOŘENĚNÉM
ČERVENÉM VÍNĚ SE ŠALOTKOU, PEČENÉ BATÁTY

GRILLED BEEF TENDERLOIN FILLETS, HERB BUTTER, FIELD MUSHROOMS GLAZED IN SPICED
RED WINE WITH ENCHALOTT, BAKED SWEET POTATOES
CENA ZA 100 G / 285,- / 12.40€

NEBO / OR

FILET Z LOSOSA, KAVIÁR, POMMES CHATEAU, MARINOVANÁ OKURKA,
CITRONOVÝ GEL, BEURRE BLANC
SALMON FILLET WITH CAVIAR, POMMES CHATEAU, MARINATED CUCUMBER,
LEMON GEL, BEURRE BLANC
460,- / 20.00€


DEZERT / DESSERT
POLIBEK KARIBIKU
CARIBBEAN KISS
135,- / 5.90€

REZERVUJTE SI SVÉ MÍSTO NA 14.2.2020 VČAS
Volejte +420 773 824 585 – nejefektivnější způsob rezervace !
nebo napište nám zprávu
Jmeno
Datum
Čas
Počet osob
+
Telefon
Váš E-mail:
pošleme vám potvrzení rezervace na E–mail
Komentáře
Těšíme se na vaši návštěvu!